Oaspeţii de onoare de la Bookfest – gînduri înainte de Tîrg

Israel va fi ţara de onoare invitată la ediţia de anul acesta a tîrgului de carte Bookfest.

http://israelbookfest.ro/ este adresa unui site care promovează ţara -invitată de onoare, precum şi pe autorii care vor veni, în prima decadă a lunii iunie, la Bucureşti.

Zeruya Shalev:
„Sunt la a treia mea vizită în România, am mai vizitat Bucureştiul în 2006 şi în 2013. Sunt fericită că o nouă carte de a mea a fost tradusă şi, mai ales, sunt fericită ştiind că mă voi întâlni din nou cu dragii mei cititori, care mă însoţesc deja de atâţia ani.”

Fania Oz-Salzberger:
„Sunt foarte emoţionată şi fericită că vin în România. Particip adesea la târguri de carte, dar aceasta este prima mea vizită în Bucureşti şi, implicit, la Salonul de Carte Bookfest. Abia aştept să-mi cunosc cititorii români! Iar dacă voi avea ocazia să mă apropii şi de oameni de-ai locului, voi fi cu atît mai bucuroasă.”

israel_bf

Dror Mishani:
„În afara faptului că voi putea vedea Bucureştiul – pe care nu l-am vizitat niciodată –, m-aş bucura dacă aş putea întâlni artişti români, îndeosebi scriitori, să aflu câte ceva despre literatura română, mai ales despre literatura poliţistă din România şi, fireşte, să-mi întâlnesc cititorii, pe care îi preţuiesc.”

 Gil Hovav:
„Pentru mine, este o mare onoare să fiu invitat să particip la târgurile internaţionale de carte. Îmi place foarte mult să iau parte la astfel de evenimente, deoarece îmi oferă ocazia să mă informez cu privire la alte ţări, la alte culturi şi, mai ales, îmi provoacă o deosebită bucurie. În acelaşi timp, sper ca eu să reuşesc, prin prezenţa şi participarea mea la evenimnente, să ajut publicul să-i descopere, în mod direct, pe israelienii de zi cu zi, aşa cum i-am prezentat eu în cartea mea…”

Programul manifestărilor la care vor participa oaspeţii israelieni poate, în detaliu, consultat aici!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *