Concursul de eseuri „Russell Kirk, conservatorismul și «lucrurile permanente»”

Russell Kirk Romania și Lapunkt, cu sprijinul The Russell Kirk Center for Cultural Renewal, organizează concursul de eseuri intitulat „Russell Kirk, conservatorismul și «lucrurile permanente»”. Competiția este adresată liceenilor, studenților, tinerilor cercetători și, în general, celor pasionați de istoria ideilor, fiind inspirată de „moștenirea” intelectuală a lui Russell Kirk.

Trimite-ne un eseu în limba română, de minim 8000 de semne și maxim 12.500 cu tot cu spații, și poți obține unul din premiile puse la bătaie: 500 de euro premiul I, 300 de euro premiul II și 200 de euro premiul III; premianților li se vor oferi cărți semnate de Russell Kirk (inclusiv singura traducere în limba română), iar cele mai bune eseuri vor fi publicate de către „Russell Kirk Center for Cultural Renewal” – https://kirkcenter.org/.

Câștigătorii urmează a fi desemnați de un juriu format, în ordine alfabetică, de Teodor Baconschi, Simion-Alexandru Gavriș, Vlad Mureșan, Mihail Neamțu, Theodor Paleologu și Ioan Stanomir.

Așteptăm eseul tău până pe 1 februarie 2019, la adresa [email protected].

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *