Mihail Șișkin la Timișoara. Sunt onorat pentru dialogul de acolo

În 31 mai – adică într-o zi de joi (care nu are cum să nu fie frumoasă) -, cu începere de la ora 17, în Aula Magna a Universității de Vest din Timișoara, va veni un mare scriitor și, totodată, una dintre marile conștiințe ale timpurilor noastre: MIHAIL ȘIȘKIN.

Sunt onorat (și sunt deja emoționat și voi mai fi, dar în fond, cu emoții constructive la purtător) să fiu cel care îl va provoca la un dialog de aproximativ două ore pe marele scriitor rus, actualmente stabilit de mai bine de două decenii în Elveția.

Va fi, în egală măsură, o mare bucurie să fiu lângă autorul unor cărți de mare impact și cu care a sedus publicul din foarte multe țări.

Voi fi foarte spontan și voi improviza – în sensul în care Mark Twain spunea că ”de obicei îmi ia cam trei săptămâni pentru a pregăti un bun discurs improvizat”. De câteva săptămâni deja mă pregătesc în sensul și în direcția acestei – pentru mine, mari și privilegiate, întâlniri cu domnul Mihail Șișkin.

Abia aștept să fiu acolo. Pe rusește: Жду не дождусь когда я буду там! 

P.S. LaPunkt este unul dintre partenerii media ai Festivalului Zmeielor – eveniment în cadrul căruia se va derula și seara de dialog cu Mihai Șișkin. 

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *