Microstagiune în septembrie, la Teatrul Szigligeti din Oradea

Teatrul Szigligeti organizează Microstagiunea aferentă anului 2021 în primele două săptămâni din septembrie. Programul include spectacole prezentate în premieră în stagiunea teatrală 2020/2021.

Microstagiunea din 2021 începe cu trei spectacole în aer liber. În 1 septembrie, de la ora 20, vă așteptăm la producția cea mai apreciată de public în această stagiune, musicalul „Undeva în Europa”, pe scena Teatrului de Vară din Cetatea Oradea. Sâmbătă, 4 septembrie, pe aceeași scenă, se va juca spectacolul bazat pe improvizații al Trupei Szigligeti, „Planul Phoenix”. Duminică, 5 septembrie, de la ora 20, vă invităm să revedeți comedia mockumentary „Tigrul sibian” de Gianina Cărbunariu, care se va juca la Teatrul Arcadia.

Programul Microstagiunii continuă în 8 septembrie, de la ora 19, cu spectacolul de teatru-dans „János viteazul”, urmat în 9 septembrie, de la ora 18, de spectacolul de teatru-dans pentru toată familia a Ansamblului Nagyvárad, „Vuk”. În 10 septembrie, începând cu ora 19, adaptarea după „Tragedia omului” de Madách Imre va fi jucată din nou pe scena Teatrului Arcadia, iar în 11 septembrie, revine în Sala Mare una dintre cele mai cunoscute tragedii de William Shakespeare, „Hamlet”. În după-amiaza de 12 septembrie, de la ora 17, Trupa Lilliput vă invită la spectacolul său de teatru de păpuși „Șoricelul stângaci”.

Microstagiunea se va încheia cu spectacolul „Cabaret 120”, prezentat de Revelion, urmat de tradiționala decernare a premiilor stagiunii.

Pentru mai multe informații despre spectacolele stagiunii 2020/2021, vizitați site-ul Teatrului Szigligeti din Oradea: http://www.szigligeti.ro/index.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *