Geetu Bharwaney: Reziliența emoțională. Învață cum să devii adaptabil și să-ți atingi potențialul maxim

Știm cu toții că tensiunea, stresul și problemele devin din ce în ce mai mult parte din viața noastră, mai ales la locul de muncă, iar efectele acestora asupra sănătății și a stării noastre de bine pot fi foarte grave. Geetu Bharwaney, coach cu peste 25 de ani de experiență specializat în inteligența emoțională, ne arată însă că, prin dezvoltarea rezilienței emoționale, putem gestiona eficient cele mai dificile situații în plan personal și la serviciu, pentru a ne concentra astfel asupra obiectivelor noastre reale.

Confruntați cu provocările lumii contemporane, avem nevoie de abilități foarte bune de reziliență emoțională pentru a deveni mai eficienți atît individual, cît și în echipă, iar exercițiile practice și chestionarele de evaluare din această carte ne vor ajuta să înțelegem mai bine sentimentele celorlalți și pe ale noastre și să ne atingem potențialul maxim. Ca să reușești în viață, nu e suficient să fii inteligent, competent și isteț. Pentru a ajunge în top, a te remarca și a avea cu adevărat succes, ai nevoie de reziliență emoțională.

Geetu Bharwaney este director fondator al Ei World Limited, o companie aflată în prim‑planul unor programe inovatoare de dezvoltare globală. Geetu este bine‑cunoscută pentru munca ei de pionierat în ce priveşte gestionarea talentelor, cultivarea capacităţii de conducere, eficacitatea echipelor şi consilierea pentru conducerea companiilor, bazată pe inteligenţa emoţională şi rezilienţa emoţională.
Începînd din 1999, a oferit programe privitoare la rezilienţa emoţională în 37 de ţări şi este cel mai vechi coach din Marea Britanie specializat în inteligenţa emoţională.
Geetu îşi oferă serviciile pentru a susţine talentele şi dezvoltarea organizaţională a celor mai bune companii din lume. Susţine în mod regulat prelegeri la conferinţe şi evenimente ale corporaţiilor şi este membră a organizaţiei EI Consortium, ce are drept scop să promoveze valoarea, cercetarea şi aplicarea inteligenţei emoţionale în cadrul organizaţiilor.
Ei World a încheiat un parteneriat strategic cu AIIR Consulting pentru a oferi coaching la cerere, oriunde şi oricînd.
Geetu Bharwaney
e‑mail: gbharwaney@eiworld.org
Toate resursele online sînt disponibile la adresa:
eiworld.org/emotionalresilience

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *