Serile Teatrului Studențesc – tradiție de două decenii

Unul dintre cele mai iubite festivaluri naționale de teatru, ,,Serile Teatrului Studențesc”, revine cu cea de-a XX-a ediție! Sindicatul Studenților din Cibernetică (SiSC) are onoarea de a aduce și anul acesta, în lumina reflectoarelor, o nouă generație de actori.

Festivalul se va desfășura în perioada 26-30 martie și va avea loc la Casa de Cultură a Studenților din București, având intrarea liberă în limita locurilor disponibile, ce pot fi rezervate online. Această ediție dorește să aducă în lumina reflectoarelor talentul și arta, spre a trezi interesul celor peste 8000 de spectatori ce ne-au fost alături an de an, oferindu-ne nenumărate rânduri de aplauze. Debutând în anul 1997, ,,Serile Teatrului Studențesc” serbează două decenii de când zeci de tineri pasionați de teatru își deschid aripile pe scena festivalului, în fața unui juriu de elită, format din actori renumiți precum Vlad Rădescu, Anca Maria Colțeanu, Tomi Cristin și Victor Dan. Aceștia ne-au dovedit în nenumărate rânduri că arta poate deveni un mod de viață, motiv pentru care susțin tinerele talente în drumul lor spre succes.

Anul acesta, trupe de amatori și profesioniști din întreaga țară, împreună cu trupa SiSC, vor urca pe scenă și, sub privirile dumneavoastră, își vor deschide sufletele, oferind pasiune și emoții în schimbul zâmbetelor și aplauzelor. Timp de cinci zile, de sub măștile propriilor personaje, trupele se vor întrece în piese de teatru, interpretare și talent și ne vor arăta cum pasiunea lor a devenit un adevărat stil de viață. În ultima zi a festivalului, cele mai îndrăgite reprezentații vor fi răsplătite de către juriu și parteneri în cadrul ceremoniei de premiere.

Pentru a afla mai multe detalii despre acest festival și pentru programul complet, accesați http://sts.sisc.ro sau urmăriți-ne activitatea pe pagina de Facebook: https://facebook.com/sts.sisc/.

În cei 21 de ani de activitate, Sindicatul Studenților din Cibernetică (SiSC), cea mai veche organizație din cadrul ASE București, se mândrește cu peste 150 de proiecte realizate până în prezent, ce se pliază pe interesele studenților din Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică. Acestea au menirea de a-i ajuta să se dezvolte atât de plan profesional, cât și pe plan cultural.

Vă așteptăm în număr cât mai mare la eveniment, pentru a susține împreună pasiunea pentru artă și cultură a generației tinere!

Ioana Ursache

Membru Departament Imagine&Promovare

Sindicatul Studenților din Cibernetică (SiSC)

Coordonatori Serile Teatrului Studențesc – ediția XX:

Ana-Maria Gîlcescu                                                    Mihai Cireașă

Telefon: 0745116944                                                  Telefon: 0731658973

Email: [email protected]                               Email: [email protected]

 

Un comentariu

  1. Din pacate, in Romania distractiile studentesti inseamna betii ordinare, mizerie, hartuiri, furturi si batai de mahala in multe camine studentesti…realitati despre care nimeni nu vorbeste in Romania ca pe vremea comunismului, caci nivelul de civilizatie a studentilor romani e extrem de scazut, unii sunt de-a dreptul salbatici, iar caminele si spatiile studentesti o jungla!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *